Wikborg Rein

Gjennomarbeidet og effektiv eleganse

Ambisiøst

Som internasjonalt advokatkontor setter Wikborg Reins kunder høye krav til bransjeforståelse, kompetanse og teknologisk innsikt. Kundenes avanserte juridiske utfordringer krever effektive arbeidsformer og lokaler tilpasset en rivende teknologisk utvikling. Som en av de mest attraktive arbeidsplasser for jurister i Norge må også lokalene legge til rette for tett samarbeid og utmerket medarbeiderutvikling. Zinc har jobbet tett med prosjektgruppen i Wikborg Rein for å få totalrehabiliteringen av Dronning Mauds gate 11 til å speile disse behovene, i godt samarbeid med Pilot arkitekter på byggherresiden.

Luftig og fleksibelt

Toppetasjen er inntrukket med takterrasse etablert rundt hele bygget. Dette gir en fantastisk utsikt i alle himmelretninger og er en deilig ramme for lunsj og diverse arrangementer. Her oppe er det loungeområder, større møterom og åpne, fleksible minglesoner. Arealet er mye i bruk, og bidrar til at Wikborg Rein kan ha større arrangementer og konferanser in house.

Utsikt og lys

På toppen

Bygget er utvidet med 4 nye etasjer, med varierte og fleksible møtemuligheter på de øverste etasjene. Resepsjonen er lagt til plan 10, og man ønskes velkommen av vennlige ansatte i lyse og luftige omgivelser. Byggets rolige og kvalitative materialpalett gir sammen med det gjennomarbeidede designgrepet, en vakker ramme for kunsten som er utstilt i lokalene. Helheten er samstemt, men aldri kjedelig!

Kontoretasjene

Byggets stramme struktur er videreført i kontoretasjene hvor en ryddig planløsning, solide materialer og fine detaljer til sammen gjør utgjør en effektiv og varig helhet. Kontorstrukturen er gjennomgående, noe som gir stor fleksibilitet i forhold til intern organisering. Samtidig er det til hver etasje brukt forskjellig inspirasjon slik at uttrykk i møbler, veggfarger og tilbehør varierer. Zinc har utviklet flere spesialdesignede elementer både til kontor og fellesarealer, noe som bidrar til å gi et uttrykk i lokalene som er helt særegent for Wikborg Rein.

Fakta

Kunde
AdresseDronning Mauds gate 11, 0250 Oslo
Årstall2017
Arealer8500m2
Samarbeidspartnere
Fotokreditt
Prosjektoversikt