Lysakerbuen

Samlingsplass med stor takhøyde styrker felleskapet i flerbrukerbygget Lysakerbuen.

Totalrenovering

Skreddersøm

Lysakerbuen er en kontoreiendom på 12000m2 som ble totalrenovert innvendig. Det ble lagt vekt på spennende arkitektur og løsninger som skreddersys leietakeres ønsker og behov. ZINC og Dark Arkitekter har utarbeidet nye planløsninger med store og effektive etasjeplan som kan deles inn i hensiktsmessige leieforhold.
Det ble etablert en ny bedriftsrestaurant for de ansatte, felles møtesenter, samt mulighet for felles resepsjonist/møtevert.

 

Fargerik lekenhet

Det er lagt opp til at bespisningsarealet også skal fungere utover normal lunsjtid, til store og små møter, events og andre arrangementer. Fellesarealene er sentralt plassert i 1. etasje, med direkte utgang til opparbeidet og skjermet hage med utebespisning. ZINC har vært ansvarlige for utforming av fellesarealene, med spesialdesign av fast inventar, helhetsplan og møblering.

 

Fakta

Kunde
Adresse Fornebuveien 7-9
Årstall 2015
Arealer 12 000 kvm
Samarbeidspartnere
Fotokreditt
Prosjektoversikt