Thermo Fisher Scientific

Variert landskap for både konsentrasjon og lek

OCCI

ZINC har gjennomført interiørprosjektet til Thermo Fisher Scientific som er et av Norges største biotekselskap. De har fokus på det diagnostiske markedet samt utvikling av nye former for immunterapi spesielt innenfor kreft. De er lokalisert i OCCI; Oslo Cancer Cluster Innovasjonspark som er en organisasjon integrert i et globalt nettverk av forskningsinstitusjoner. OCCI-bygget er sertifisert som BREEAM Bespoke Very Good.

Variasjon

Byggets hovedpalett består av hvitt og grått og fungerer som en stram base for de mer fargesterke elementene i TFS sine lokaler. TFS sin ambisjon i nye lokaler var et kreativt og lekent uttrykk som samtidig gir gode rammer for representasjon og viktige møter for de om lag 40 ansatte.

 

Hovedgrep

Et hovedgrep i interiøret er «løperen» som strekker seg gjennom hele lokalet og som rammer inn de sosiale sonene og mindre formelle samtalerommene. Rommene  er innredet etter tema, og har fått hver sine konsepter og farger med tilhørende navn som «Gymmen», «Verkstedet», «Posten» og «Alkoven”.

Fakta

Kunde
AdresseMontebelloveien 20, 0379 Oslo
Årstall2016
Arealer660 m2 / 40 arbeidsplasser
Samarbeidspartnere
Fotokreditt
Prosjektoversikt