Radisson RED

Et uformelt og urbant interiørkonsept til det nye hotellet på Økern

Velkommen inn!

Interiøret har en mørk grunnpalett som legger til rette for at kuraterte installasjoner og kunstverk som er viktige merkevareelementer for Radisson RED kan stå i fokus.

Kom inn i varmen.

I restauranten er det ulike sittegrupper som er fleksible for ethvert selskap, enten du er én, to eller 30 stk. De imponerende høye vinduene åpner opp og slipper byen inn, og er svært stemningskapende enten det er dag eller kveld. Røde detaljer er gjennomgående og spiller godt på lag med den varme paletten.

Godt samarbeid mellom rådgivere

Det var ønsket at også korridorer skulle ha et helhetlig og gjennomgående uttrykk, og en materialitet der tekniske elementer skulle integreres så mye som mulig. 

I godt samarbeid med brannkonsulent ble ledelinje og retningsbestemte piler integrert i det spesialtilpassede teppegulvet. I tillegg til etterlysende merker ved hjørner vil detaljene i teppegulvet lede deg til sikkerhet om det skulle oppstå brann.

Skybar

På toppen av de 12 etasjene finner du hotellets skybar med en takterrasse som imponerer med utsikt over Oslo og Oslofjorden. 

Det er fokus på belysning der dekorative pendelarmaturer er valgt og montert med tanke på at de ikke skal stå i konflikt med den fantastiske utsikten. I tillegg er det integrerte led-lister som lyser opp detaljer, og er med på å sette stemningen på kveldstid.

Fakta

Kunde
AdresseLørenfaret 3, Oslo
Årstall2022
Samarbeidspartnere
Fotokreditt
Prosjektoversikt