PR-operatørene

Karakterfullt i klassiske rammer

PR-Operatørene flyttet inn i totalrehabiliterte lokaler i Lille Grensen 7 i mai 2018. Lille Grensen 7 er en eldre bygård med sentral beliggenhet. Bygården preges av luftig takhøyde og store klassiske vinduer. Rom-inndelingen er typisk for eldre bygårder i Oslo i og med at lokalet var delt opp i flere mindre ‘stuer’.

Vårt utgangspunkt for konseptet var at PR-Operatørene hadde vokst ut av sine opprinnelige startlokaler, og at det nå skulle flytte inn i sin første ‘voksne’ leilighet. Vi valgte derfor å spille videre på lokalenes klassiske uttrykk og detaljer i lun og varm fargesetting. Tregulv i kjøkken og “møte-sonen” understreker hjemmefølelsen, og suppleres av løse tepper under møtebord. Vi gjorde himlingen i disse sonene mørke for at rommene skal gi følelsen av at man er tilbaketrukket og lun.

Nye elementer som er tilført har et grafisk tydelig uttrykk med sorte detaljer, dette gjelder både systemvegger, mijøbelysning og møblering. Det er lagt vekt på varige materialer som skinn og ull, samt lakkert stål.

Fakta

Kunde
AdresseLille Grensen 7, Oslo
Årstall2018
Arealer1000m2
Fotokreditt
Prosjektoversikt