Braathen Eiendom, DEG16

Sømløse detaljer og integrerte løsninger hos Braathen Eiendoms Flyt-konsept i DEG16

Zinc har, sammen med Dark arkitekter, bistått Braathen Eiendom med prosjektering og totalrehabiliteringen av deres møtesenter i Dronning Eufemias gate 16 i Bjørvika, Oslo, hvor deres Flyt-konsept har blitt etablert.

Vi har jobbet tett med Braathen Eiendom og rådgiverne for å oppnå et skreddersydd og topp moderne møtesenter.

Det har vært fokus på sømløs integrering av teknikk, behagelig akustikk og høyt detaljeringsnivå på alt av overganger mellom ulike flater og materialmøter.

Farger, materialvalg, møbler og belysning er valgt for å gi en lun og eksklusiv atmosfære og en god ramme for hvert møte.

Alle komponenter er nøye planlagt og med for å understøtte funksjonaliteten og bruken av møterommene. Det har vært ønske om å skape noe som står seg over tid og tåler bruken.

Forslag og løsninger har vært illustrert ved hjelp av naturtro visualiseringer, for å sikre gode løsninger og gjennomtenkte valg.

Vi har utarbeidet detaljerte tegninger for blant annet integrering av av-utstyr, himling med innfelt gardinoppheng, teknikk, toalettløsninger og dekorbelysning, samt en fantastisk lysekrone med over 70 komponenter som knytter de to etasjene sammen.

Fakta

Kunde
AdresseBjørvika, Oslo
Årstall2021
Fotokreditt
Prosjektoversikt