Future Kids

Future kids er et fremtidsrettet konsept for gjennomtenkte valg rundt kjøp av barneklær; en butikk og et showroom med fokus på slow shopping. Vi har bidratt med å materialisere og synliggjøre konseptet i interiør og grafikk.

Grafikk

Vi har redesignet konseptets logo med tydelige referanser til verdiene til kunden; fokus på tidløshet, miljø samt lekenhet.

Inspirert av den innovative tilnærmingen til Future kids handleopplevelse, ønsket vi å skape en viss grad av nostalgi fra våre yngre dager. «Fingeren» er en visuell referanse til de første dataspillene og digitale fremskritt.

Å komme hjem

Det er et lite lokale, og vi har hatt fokus på gjenbruk og miljøvennlige materialer. Opplevelsen av å komme inn beskrev kunden tydelig; det skal være som å komme hjem til noen, og ikke føles som å komme inn i en butikk. 

Midtpunkt

Sentralt i lokalet er derfor spisebordet som inviterer deg til å sette deg ned, og gir deg følelsen av å komme hjem til noen. Bordet er et gammelt bord fra Finn.no, som forteller at dette bordet har levd og har mange minner og merker etter bruk. Kunden ønsker å skape gode møter rundt dette bordet, samt en ny måte å handle på. Du skal ha anledning til å sette deg ned og bli presentert barneklær eller bare slappe av og nyte en kopp kaffe. Dette er tydelig tegn på kundens ønske for opplevelsen av showrommet og deres bevissthet og engasjement rundt miljø. 

Sosial bærekraft

Spesialinnredningen er identitetsskapende og praktisk. Benkene fungerer for utstilling og inneholder mye oppbevaring. Butikken tenker på alle, og en skuff er dedikert til leker til barna. Andre skuffer har symaskin og materialer til reperasjon av klær. 

Frivillige kan komme hit og bistå småbarnsforeldre med reparasjon av ødelagte klær. Dette viser også kundens engasjement rundt sosial bærekraft i form av å sysselsette personer og skape møteplasser på tvers av alder og sosiale forhold. Man kan booke seg inn med barselgruppen for servering og visning av klær.

Fakta

Kunde
AdresseStorgata 23, Kongsberg
Årstall2020
Fotokreditt
Prosjektoversikt