Lindbak Showroom

Kvalitetsløsninger og fokus på bærekraft

Industrielt preg

Lindbak sitter i et gammelt industribygg fra 1934 og er en del av de nyrenoverte lokalene til Studio Skøi. Det gamle industrielle preget har kommet tydelig frem og interiøret til Lindbak skal fremheve karakteren i bygget og samtidig være en fin utstillingsarena for møbler samt gode arbeidsplasser for de ansatte.

Tydelig miljøprofil

Det har vært fokus på det røffe bygget samt lage et varig og nøytralt lokale for å stille ut ulike møbler. Lokalene skal representere en solid møbelleverandør gjennom kvalitetsløsninger og fokus på bærekraft. Det er valgt varige materialer som tre, stål og betong som grunnpalett til lokalene.

Åpent rom

Lokalene har et åpent atrium opp til annen leietaker. Det er også laget et podium kledd med parkett som en fin arena for møbelutstillinger. Arbeidsplassene er lagt skjermet inn mot fasaden med en glassvegg med en stor gardin for å skjerme de fra podiet. Gardinen blir en akustisk og visuell avskjerming og også en fin fondvegg til møbelutstillingen. Farge og materialpaletten er variert på møbler og utstyr og er forskjellig i de ulike sonene; arbeidssonen, prosjektsonen, møterom og utstillingen har hver sin palett.

Utstillingene

Zinc og Lindbak har sammen valgt ut møblene som stilles ut, og det generelle uttrykket, for å lage en helhetlig utstilling.  Målet var å vise frem gode leverandører for Lindbak og produkter med en tydelig miljøprofil.

Smarte løsninger

Zinc har designet en egen stolbar, en perforert metallvegg for å henge opp diverse produkter og en hylle-vegg for mindre produkter som f.eks bordlamper og brosjyremateriell og materialprøver. Den store lyse benken som både fungerer for oppbevaring og ett sted for servering, diskusjoner og arbeidsmøter er laget av platematerialet Really fra Kvadrat som er laget av resirkulerte tekstiler.

Gode naboer

Vi i Zinc bor vegg i vegg og syntes det var et spennende oppdrag å lage det nye showrommet og kontorlokalene til Lindbak. Det har vært spennende å jobbe med ett gammelt industribygg med gode kvaliteter og fine løsninger.

Fakta

Kunde
AdresseDrammensveien 130A, Oslo
Årstall2019
Fotokreditt
Prosjektoversikt