KPMG, Spiseriet

Blomstrende atmosfære hos KPMG

KPMG ønsket å oppgradere kantinen sin til et sted som også er hyggelig å bruke utover det å spise lunsj. Spiseriet skal bli et møtested for både samhandling, arbeid og sosialisering.

Vi ønsket å skape en liten grønn oase midt på Majorstua som et sted å senke pulsen og som oppleves godt å være i. Med inspirasjon fra Frognerparken ønsket vi å skape en grønn lunge for KPMG midt i byen.

Bygget har store glassfasader som gir lyse og fine lokaler som også har gode vekstvilkår for grønne planter. Akkurat som et drivhus med gode vekstvilkår for planter gir Spiseriet gode vekstvilkår for både grønne planter og kreativt arbeid.

Eksisterende utservering er rammet inn med en dekorativ struktur som benyttes til oppbevaring av bestikk, garnityr og urter.

Det er en høy andel gjenbruk av fast og løst inventar og det er kun gjort overflateoppgraderinger samt tilført nye møbler, elementer og planter for å skape en grønnere og varmere atmosfære.

Benker er trukket om og har fått tilført nye ryggputer. Eksisterende stoler er trukket om. Små «drivhus» samt ulike romdelere er tilført for å lage flere soner i Spiseriet som også fungerer til å ha små møter i, sitte avskjermet å jobbe eller møtes i mindre grupper for et avbrekk fra arbeidet.

Fakta

Kunde
AdresseMajorstuen, Oslo
Årstall2021
Fotokreditt
Prosjektoversikt