EIR Trening

Treningssenteret med det lille ekstra

EIR trening i Fredrikstad er det uavhengige trenings- og helsesenteret med “det lille ekstra”. Kunden hadde et godt og unikt konsept for hva de ønsket å skape    en personlig og unik kundeopplevelse. I tillegg til trening tilbys ulike helsetjenester. 

Til tross for et nøkternt budsjett og en rask fremdriftsplan ønsket kunden et helhetlig konsept for navn, grafisk profil og web. Identiteten og grafisk profil skulle også synliggjøres gjennom interiøret. 

Gjennom utforming av logo ønsket vi å skape et visuelt språk som kommuniserer luksus og varme, samt gir et sofistikert nikk til runealfabetet. EIR er navnet på den norrøne gud for helse og legekunst. 

Kryssmonogrammet representerer ‘det lille ekstra’, og har også en medisinsk assosiasjon. Det var også essensielt at kryssmonogrammet skulle fungere på tvers av sub-brands, for eksempel hos EIR Naprapati som tilhører EIR treningsfamilien. 

Inngangs- og resepsjonsområdet er et hyggelig sted for å sette seg ned og slappe av, ta en kaffe eller en prat.

Treningsområdene er holdt enkle, her skal treningsapparatene spille hovedrollen. Vi har tilført noe grafikk samt etablert et hyggelig pt-kontor her. 

Siden dette er et uavhengig senter etablert av lokale personer i Fredrikstad ønsket vi å forsterke det unike gjennom lokal forankring. Vi har som store identitetsskapende elementer i interiøret tatt tak i kjente lokale landemerker som “Plankebærer’n”, Fredrikstadbrua og Værstekranene som grafikk på vegger. Disse har vi bearbeidet og tilført en treningstvist. Navnene på de ulike rommene har også lokal tilknytning. 

Garderobene er nøkternt utformet, men gjennom farger og enkle grep oppleves de som oppgraderte og flotte. Her leveres det lille ekstra gjennom personlige skap og alltid rene håndklær.

Fakta

Kunde
AdresseTomteveien 31A, Fredrikstad
Årstall2020
Fotokreditt
Prosjektoversikt