RiksTV

RiksTV om sine nye lokaler: ”Dette er oss!”

Total transformasjon

Rå satsing

Den enorme transformasjonen fra rått lagerlokale til rå arbeidsarealer viser hva som er mulig når oppdragsgiver har troen på prosjektet, stoler på sine rådgivere og tør å ta de riktige beslutningene. ZINC har bistått RiksTV fra tidlig søkerfase med inntegning av ca.90 arbeidsplasser på forskjellige lokasjoner i Oslo. Valget falt på lokaler opprinnelig bygget for skinnauksjon på 60-tallet. Rålokalet har gått gjennom en total rehabilitering i transformasjonen fra lager til kontorarbeidsplasser med ny inngang, egen kantine, møtesenter og egen takterrasse. ZINC har jobbet frem planløsningen og detaljer i nært samarbeid med RiksTV.

 

Modig og med tøff innstilling

Å utforme lokalene slik at de understreker RiksTV sin identitet har vært en svært viktig del av prosjektet. Bygget, tegnet av Greve og Grung, har mottatt Betongprisen, og det ble tidlig klart at eksisterende konstruksjoner skulle være synlige og understrekes i prosjektet, noe som harmonerte godt med RiksTV sitt ønske om et røft uttrykk i lokalene. ZINC har stått for utforming av fast inventar og løs møblering/gjenbruk, fargesetting og materialbruk, samt bistått i forbindelse med den helhetlige belysningsplanen utformet av Light House. Resultatet er et mangfoldig og karakteristisk lokale som fungerer for variert arbeid og fleksibel bruk.  Her har RiksTV god plass til events og større kundearrangementer i eget hus.

 

Fakta

Kunde
Adresse Økern
Årstall 2015
Samarbeidspartnere
Fotokreditt
Prosjektoversikt