Technopolis’ kantine

Revitalisering av kantine

Mangfold

På den gamle hovedflyplassen på Fornebu er det over 40 leietakere og rundt 2500 arbeidsplasser. Bygningsmassen ble rehabilitert fra flyplass til kontorbygg på tidlig 2000 tallet og er kjent som IT fornebu. I nyere tid har det finske eiendomsselskapet Technopolis tatt over driften.

Kantinen som Zinc har jobbet med ligger i et raust atrium med rundt 400 sitteplasser. Vi har forsterket de iboende romlige kvalitetene i fellesarealene og tilført farger og materialer som skaper en leken og hyggelig atmosfære. Amfitrappen knytter etasjene bedre sammen og er ett blikkfang i det store rommet.

 

 

Soneinndeling

Møbleringen er delt inn i soner med tydelige gangsoner som oppfordrer til ulik bruk: her er det plasser for raske måltider alene og møter i båser, langbord for firmagjengen, mingleområder, områder for foredrag og kickoff, og et fleksiblet område hvor møblene kan ryddes vekk for større events.

 

 

Variasjon

I 2.etg. lå tidligere store arealer brakk, her har vi etablert en Asiatisk bar med en egen meny og flere ulike sitteplasser. Dette fungerer som et spennende alternativ til kantinen på bakkeplan og det er dermed tilrettelagt for variert bruk av de flotte arealene også utenom lunsjtid.

 

 

Fakta

Kunde
AdresseMartin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Årstall2016
Fotokreditt
Prosjektoversikt