20 år i år!

Pandemien satte en stopper for den store festen, men ingenting kan stoppe oss – nå feirer vi oss selv!

Zinc ble etablert som Dark Design i 2000, og fyller altså 20 år i år. Sirkelen sluttes ved at vårt morselskap nylig endret navn til Dark Design Group, en tydeliggjøring av vår merkevare som et komplett designfaglig fellesskap.

Vi er en fin blanding av folk som har vært her i alle år – Zinc’s partnergruppe har til sammen 100 års erfaring – og nye fjes med variert bakgrunn og erfaring. Lagfølelse er viktig for oss, det er flinke folk som skaper de gode prosjektene, og vi sørger for gode muligheter til utvikling og ansvar. Vi tar vare på hverandre og gjør hverandre bedre.

Vi har jobbet målrettet for å utvide vårt markedsfelt fra kontor og arbeidsplassutvikling til også å omfatte utdanningsfasiliteter, hoteller og retail. De seneste årene har vi også bygget et strategisk team på branding, wayfinding og grafisk design, og våre flinke møbeldesignere har utviklet egne møbelserier for kunder.

Vi har fått lov til å jobbe med ambisiøse kunder som har utfordret oss. Vi har gjennomført hundrevis av prosjekter i utrolig mange av Oslo’s bygg, men også i Kautokeino, Tromsø, Bodø, Trondheim, Bergen, Stavanger og Drammen, blant annet.  Vi har opparbeidet oss en enorm kompetanse på brukere, bygg og bærekraftige løsninger.

De siste måneders hjemmekontor har forsterket vår tro på at den beste energien skapes i møtet mellom folk, ansikt til ansikt, side om side. Vi gledes over igjen å kunne utveksle ideer og tanker over bordet og skape løsninger for fremtiden og den nye hverdagen.

Og til våren blir det fest!

Publisert 10.09.2020