Er du vår nye grafisk designer?

Vi ønsker å styrke teamet med en grafisk designer! Kanskje du er en dyktig grafisk designer med en analytisk tankegang og kunnskap innen merkevarestategi, tjenestedesign eller research. Uansett hvilken bakgrunn du har, ser vi etter søkere med noen års erfaring innen design og en fin balanse mellom konseptuell tenkning og praktisk gjennomføring.

En stor del av rollen vil innebære samarbeid med interiørarkitekter og bruk av din strategiske tankegang for å løse kreative utfordringer. Vi håper å finne en person med riktig balanse av ydmykhet, kreativitet og nysgjerrighet som kan stille relevante spørsmål, fremskaffe innsikter og klart begrunne sine grafiske konsepter.

Hverdagen din vil innebære å jobbe sammen med vår faste strategiske designer både på kundeprosjekter og interne kommunikasjoner. Prosjektarbeid kan inkludere alt fra konseptuelle interiørgrafikker, skilt og skiltstrategier til utvikling og lansering av stedsmerkevare. 4: I samarbeid med vår kommunikasjonsgruppe vil du ha en sentral rolle i forberedelsene til lanseringen av vår nye nettside i 2024.

Ideelt sett har du:

  • Minst 4+ års erfaring innen design
  • Eksepsjonelle ferdigheter i Adobe-pakken
  • Norsk som morsmål med evnen til å kommunisere på engelsk
  • Overflod av kreativitet og lidenskap for design
  • Drivkraft og motivasjon for å utvikle denne stillingen og deg selv
  • Nysgjerrighet og en fascinasjon for å se utover det åpenbare og trender
  • Digitale design- og motion ferdigheter, samt evnen til å fasilitere workshops og brukerinvolveringsprosesser er en fin bonus

Fortell oss litt om deg selv og vis oss noe du er stolt av. Det er fint hvis du også kan dele med oss hvorfor du synes denne rollen kan være interessant for deg. Vennligst inkluder CV og porteføljen din og hvis du har ekstra ting du vil imponere oss med (lenker til personlige nettsteder, lidenskapsprosjekter eller lignende).

Vi er en gjeng med engasjerte, kunnskapsrike og kreative mennesker som ønsker å skape et trygt og innbydende arbeidsmiljø, der man kan føle seg fri til å uttrykke sin kreativitet og påvirke arbeidet vi produserer i samspill med dyktige kollegaer. Sammen kan vi skape helhetlige løsninger tilpasset folks hverdag med mennesket i fokus.

Oppstart: Snarest
Send e-post til: work@zinc.no
Selvfølgelig vil alle søknader behandles konfidensielt
Søknadsfrist: 24. november 2023
 

OM STILLINGEN:
Adresse: Drammensveien 130, 0277 Oslo
Stillingsbrøk: 100%
Arbeidsgiver: ZINC AS
Hjemmeside: www.zinc.no
Stillingstittel: Grafisk designer
Sektor: Privat
Kategori: Design
Arbeidsforhold: Fast

Publisert 09.11.2023