Designers Saturday 2019

Designers Saturday startet med det vi håper blir en fast Zinc-tradisjon, felles frokost på Nighthawk Diner.

Etter en hyggelig frokost begynte vi på vår snirklete turné gjennom byens mange showroom. Vi var innom både Kunsthøyskolen, DOGA, Fora Form før vi endte opp på hjemmebane på Thune.

Noe av det som stakk seg aller mest ut i løpet av dagen var en gammel kjenning som hadde fått nytt liv. Den kjente stolen, Laminette, har jeg sett utallige ganger gjennom oppveksten på skoler, møterom, samfunnshus og på klubbhus. Stolen har aldri stukket seg ut for min del, men etter å ha blitt pusset og fått nytt trekk fremstod stolen som en elegant og stilig versjon av seg selv. Det viser at ikke bare kan design være bærekraftig, men at bærekraft også kan være design!

Vi var også så heldige å få se hvor fint det har blitt hos vår gode nabo Studio Skøi, tidligere Navet, som har blitt et utrolig spennende bygg med mange flotte showroom. Lindbak sitt showroom var en sjelden perle i det nye bygget og skal visstnok være designet av noen utrolig flinke interiørarkitekter 😉

Alt i alt var det en flott dag med hyggelige kolleger, mange inntrykk og gamle kjente. Vi gleder oss allerede til neste Designers Saturday!

Mvh Kelly

 

Publisert 11.09.2019